Functional Add-ons

ETIM

För dig med C4 Contexture PIM erbjuder vi ett ETIM-tillägg där du kan kategorisera artiklar enligt ETIM-klassificering. Tillägget visualiserar ETIM-egenskaperna i C4 Contextures gränssnitt och möjliggör för en enklare hantering av produkter och artiklar enligt ETIM. Så förutom PIM-systemets styrkor att berika, strukturera, versionshantera och relatera produktinformation får du kontroll över standarden och kan smidigt exportera dina produkter med de egenskaper du vill!

C4 Contextures ETIM-stöd är byggt som ett tillägg, det vill säga du licens­ierar det som ett eget konfiguerbart tillägg till C4-installationen. Med det kan C4 Contextures PIM-system ta emot ETIM-klassificerad data utan problem.

Stödet är byggt så att det ska gå lätt att komplettera den befintliga datamodellen i C4 Contexture med ETIM – hela eller valda delar (t.ex. grupper, enheter, värdelistor m.m). Det går dessutom att ha unik information utöver ETIM-standarden. När förändringar sker i ETIM-modellen kan dessa läsas in och uppdateras i C4 vilket är mycket viktigt för de som löpande vill följa med i standardens utveckling.

 

Translation

Med C4 Translation får ni som kund en enkel hantering av era översättningar. Det finns förberedda sömlösa integrationer mot översättningsbyråer. Har ni en egen kan vi enkelt sätta upp en export/importmotor för att hantera det. 

Tack vare versionshanteringen i C4 får ni stenkoll på att alla er data är rätt när den går ut från systemet. För att göra hanteringen av språk enkel har vi utvecklat C4 Contexture Translation. Där hanterar systemet era översättningar på ett överskådligt och enkelt sätt. Det ger er:

  • Möjlighet att kunna välja ett godtyckligt antal objekt för översättning
  • Möjlighet att välja ett eller flera språk att översätta till