Användarvillkor och Personuppgiftspolicy

Godkännande

Genom besök på C4 Contextures webbplats, att ladda ner innehåll från webbplatsen, registrera sig på nyhetsbrev och events godkänner och accepterar du nedan angivna användarvillkor.

 

Rättigheter till information på webbplatsen

All information på C4 Contextures webbplats publiceras i informationssyfte. Informationen gäller vår produkt eller de tjänster vi erbjuder, kontaktvägar samt blogginlägg och nyhetsrum. All information på webbplatsen som text, grafik, video, logotyper, ikoner och kod, skyddas av lagstiftning, kallad upphovsrätt, till bilder (och andra dylika immateriella ting) och är C4 Contextures eller tredje parts egendom. Det är inte tillåtet att använda material från webbplatsen för personliga och icke-kommersiella syften. Annan användning eller ändring av innehållet på webbplatsen måste få ett skriftligt godkännande från C4 Contexture.

 

Garanti och ansvar

C4 Contexture försöker att tillhandahålla tillförlitlig information på webbplatsen, men vi kan inte garantera att den är fri från felaktigheter, misstag och/eller avsaknad av information, virus och liknande. C4 Contexture har rätt att ändra/uppdatera information när som helst. All användning av material på denna webbplats sker på eget ansvar.

 

Länkar

På vår webbplats delar vi länkar till tredjepartsleverantörer. C4 Contexture kan inte ta ansvar över de länkade sidornas innehåll eftersom de ligger utanför vår kontroll. Däremot ansvarar vi för innehåll på de länkar till system som vi själva hanterar som vår marknadsföringsplattform och supportsystem. För att skapa en länk till C4 Contexture måste vi godkänna länken skriftligt. Att lägga in C4 Contextures webbplats i en iFrame eller liknande är inte tillåtet.

 

Personuppgifter

C4 Contexture kan behöva inhämta viss personlig information på webbplatsen och vår marknadsföringsplattform, till exempel namn, telefonnummer, företag eller e-postadress. Dessa insamlingar görs i syfte att kunna informera dig om intresseområden så som information kring vår verksamhet, produkt och events. Vi kan också samla dessa uppgifter för att koppla dig vidare till en representant på C4 Contexture som i sin tur kan ge dig mer information. Personuppgifter till representanten på C4 Contexture skickas via mail, vårt CRM eller MA-system. Sådan information kan kopieras, användas och sparas av den aktuella representanten hos C4 Contexture i enlighet med Personuppgiftslagen, men kommer inte att utlämnas till tredje part. Du har rätt att ta del av och korrigera de data som gäller dig, kontakta i så fall info@c4contexture.com. Vi samlar aldrig in information som inte är nödvändig för syftet.

 

Cookies

På C4 Contextures webbplats och marknadsföringsplattform kan ”cookies” användas för att spåra besökares användningsmönster. En cookie är en jätte liten bit information som lagras på din dator för att verifiera vem du är. Du kan välja att avvisa cookies genom att ställa in din webbläsare efter dina önskemål.

 

Marketing Automation och Elektronisk marknadsföring

Vi kan komma att använda din e-postadress för att skicka dig direktutskick genom att du frivilligt identifierat dig själv via exempelvis ett kontaktformulär. Du kan välja bort att kontaktas via e-post med hjälp av prenumerationsfunktionen i e-postmeddelanden som skickas av C4 Contexture.

 

Webbanalys

C4 Contexture använder tredjepartstjänster, exempelvis Google Analytics, för att spåra trafik på webbplatsen. Det innebär att vi samlar in cookies om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) vilket lagras av tredjepartsleverantören.

Om du har några frågor eller kommentarer om vår policy rörande personuppgifter kan du kontakta info@c4contexture.com.